Daftar Isi:

UCL Embedded "tyverialarm": 7 Langkah
UCL Embedded "tyverialarm": 7 Langkah

Video: UCL Embedded "tyverialarm": 7 Langkah

Video: UCL Embedded
Video: UCL - embedded - 2024, Juli
Anonim
Tertanam UCL
Tertanam UCL

fortller jeg om min tyverialarm nya

Langkah 1:

Langkah 2: Tyverialarm Pemrograman Tertanam Dasar

I denne instructable vil jeg vise hvordan jeg har lavet et

alarmsystem der virker ved hjælp af en magnetisk sensor der samtidig indstillet efter timer så den self skifter mellem standby tilstand dan alarmtilstand. Hvor standby vil alarmen aldrig aktiveres. Saya alarmtilstand vil den kunne aktiveres hvis magnetsensoren registrerer en ndring. Alarmaktivering vil aldrig kunne ske i standby tiltstand. Der er samtidig en RGB-lampe der lyser afhængig af hvilken tilstand alarmen er i.

Langkah 3: Materialer

Materialer

· Arduino MEGA 2560 med usb untuk mengikat sampai komputer

· Sensor sentuh

· Sensor medan magnet hall

· LED RGB

· Papan tempat memotong roti

· Ledninger

Langkah 4:

kodning

untuk di finde ud af hvor lang tid Arduinoen har været i steppet, bruger Millis funktionen der tæller tiden melalui millisekunder dan bruger intervaller i koden har jeg simuleret en time til at være 1 secund. Untuk di nemmer untuk di teste og bedre di kunne vise løsningen.

Når den er i standby tilstand og skal skifte til alarmtilstand, kan den skifte eller blinke for at vise at magneten ikke er ved døren og derfor ikke må skifte.

Når den er i alarmtilstand. Skal der hvis sensoren mister forbindelse til magneten alarmen aktiveres og kan deaktiveres hvis trykknap bliver trykker og returnerer til alarmtilstand. Jeg har gemt en tæller der hedder dag som fortæller hvilken ugedag den, er i. som går fra 1-7 og går videre til 1 efter 7. samtidig er der en der fortæller tilstand dan hvilken farve den lyser.

Langkah 5:

Temperatur sensoren er i virkeligheden en magnetsensor men

kunne ikke finde en ordentlig saya memprogram.

Langkah 6: Daftar IO

Sensor magnet = 2

sensor RGB

grøn=9

Rød = 11

Bl = 12

trykknapper

magnet = 3

Sentuh = 4

Langkah 7: Diskusi

Jeg har lavet et simpelt alarmsystem der kan fortælle hvis

den bliver brudt og sat op sådan at den holder styr på weekend i forhold til hverdage der kan sætte en alarm i gang de tidspunkter man har brug for en tyverialarm på f.eks. Arbejdspladser.

Videre udvikling

for at udvikle hanya på produk kan jeg installere Bluetooth så jeg ikke behver at røre ved alarmen men deaktiveres via trådløse forbindelser. Som kan være med til sidst WIFI untuk pengikat dan større. Samtidig har jeg planer om at lave udvidelser sådan at det kan bruges som et alarmsystem til at kunne reagere som brandalarm og mod oversvømmelser der skal noget lyd på samt sensor der registrer vand og brand. Samt andre ketik som man kan bruge en alarm for.

Direkomendasikan: